Site Overlay

GEBRUIKSVOORWAARDEN

We sturen pakketten naar uw lokale postkantoor, waar de postbodes ze bezorgen op het adres dat op de bestellijst staat vermeld. Als u op het moment van bezorging niet thuis bent, laat een postbode een speciale kennisgeving achter.

Verzending kan op twee manieren:

  • Luchtpost. Levering per luchtpost duurt 2-3 weken. Prijs: $ 9,95.
  • EMS koeriersdienst. De gemiddelde verzendtijd is 3-8 werkdagen. Helaas is deze verzendmethode niet in verschillende landen beschikbaar. Als uw land op deze lijst staat, kunt u EMS niet als verzendtype kiezen. Prijs: $ 19,95.

U dient zich ook bewust te zijn van enkele van de mogelijke douane-vertragingen waarvoor wij niet verantwoordelijk zijn. En waarom kunnen sommige pakketten iets later of eerder aankomen dan verwacht?

Bestellingen worden over het algemeen binnen 24 uur verwerkt. Zodra je bestelling is geregistreerd, ontvang je automatisch een e-mailbericht. Soms komen deze meldingen in spam-mappen terecht. Zoek daar een melding als je niets hebt ontvangen. We doen ons best om uw pakketten op tijd te bezorgen.

Alle medicijnen die op onze site te zien zijn, zijn algemeen verkrijgbaar. Als u problemen heeft met de bezorging, zullen we proberen deze zo snel mogelijk op te lossen.

Onze klantenservice-specialisten staan ​​tot uw beschikking en staan ​​altijd voor u klaar om contact met u op te nemen.

Geeft terug

Als u de beschadigde of defecte medicatie heeft ontvangen of als het bedrijf het verkeerde product heeft verzonden, zullen we uw bestelling gratis opnieuw verzenden.

De kwaliteit van onze producten is uw uitzondering, maar als u niet tevreden bent, neem dan contact op met onze klantenservice specialisten.

Als de pillen beschadigd zijn, sturen we je gratis een nieuwe verpakking toe.

Houd er rekening mee dat het retourneren van medicijnen strikt verboden is volgens internationale normen.

Gebruik van cookies

Cookies zijn korte tekstbestanden die onze webserver naar uw computer stuurt. Ze worden gebruikt om sessie-informatie zoals de vorige activiteit in een inhoud van een site of webpagina te corrigeren op basis van het type browser. Dit helpt ons om klanten een betere service te bieden wanneer ze terugkeren naar onze site, en om bepaalde delen van onze site te bezoeken.

Informatie verzamelen

Alleen domeinnamen of IP-adressen van onze klanten – maar geen e-mailadressen – worden automatisch door onze server herkend.

We maken uw persoonlijke gegevens nooit openbaar.

Contact met ons opnemen

Stel uw vragen in het gedeelte ‘Contact‘. Elk probleem dat zich voordoet lossen we graag op.

Copyright © 2022 Modafinil . All Rights Reserved. |